Bebek için Doğum Haritası Nasıl Hesaplanır?

Bebeklerde Doğum Haritası Hesaplama

Haritada ay, güneş ve gezegenlerin gün, ay ayrıca saat bazında konumları listelenir. Ardından da buna bağlı şekilde gök günlüklerine göre coğrafi konumlar hesaplanır ve çıkarılır. Bebekler için doğum haritası, son zamanlarda ebeveynlerin yoğun ilgi gösterdikleri konular arasında yer alır. Bu konu hakkında merak ettiğiniz bütün ayrıntıları yazımızda bulabilirsiniz.

 

Doğum Haritası Nedir?

 

Doğum haritası bir kişinin doğduğu anda gezegenlerin nerede olduğunu gösterir. Evcil hayvanların, ülkelerin, işletmelerin ve evliliklerin dahi kendi doğum haritaları bulunur. Burçlar, gezegenler ve içindeki yerleşimleri belirleyen şey aslında doğum haritasıdır.

Doğum haritası; kişilerin güçlü ve zayıf yönlerini öne çıkarır. Ayrıca büyüme fırsatları ya da yaşam değişiklikleri için en ideal zamanlardan dahi bahseder.

 

Doğum Haritası Nasıl Hesaplanır?

 

Doğum haritası hesaplama için doğum tarihi, saati ve yerinin bilinmesi gerekir. Ancak bu harita doğru veriler gerektiren ve son derece hassas bir konudur. Çünkü harita her dört dakikada bir aslında radikal şekilde değişir. Bu nedenle de doğum konusunda kesin ve net bilgilere sahip olmak fazlasıyla önemlidir. Aksi takdirde yapılan hesaplamalar ve tahmin sonuçları yanıltabilir. Bu sebeple hesaplama öncesinde elde olan bilgileri doğum belgesi, ebeveyn ya da bebek defteri ile doğrulamak en iyisidir.

Doğum haritasını ilk kez görmek oldukça kafa karıştırıcıdır. Tanıdık olmayan semboller, ilk bakışta göze çarpar. Ayrıca haritada yer alan sayılar ve karmaşık şekiller de son derece

anlaşılması güç görünebilir. Dolayısıyla da bu karmaşık sembolik diyagramı doğru biçimde anlamak hem pratik hem sabır gerektirir. Bu noktada bebekler için doğum haritası hesaplamak isteyen ebeveynlerin aceleci davranmaması önerilir.

 

Doğum Haritası Ne İşe Yarar? Nasıl Yorumlanır?

 

Doğum haritaları, bireylerin kişiliklerinin özellikleri hakkında fikir verebilir. Ayrıca önemli yaşam olaylarının da zamanlamasını belirleyecek bir plan oluşturmak için de kullanılır. Bu noktada ise gezegenler ve yıldızların o anki konumlarından faydalanır. Ancak herkes doğum haritası okumayı bilmeyebilir. Bu nedenle işi bilen kişilerden destek alınması daha doğru olur.

Doğum haritasını yorumlamak, eğer ilgili konu hakkında bilgi yoksa pek de mümkün değildir. Bu nedenle mutlaka bilgili kişilerden destek alınması gerekir. Bu noktada hizmet veren pek çok internet sitesi vardır. Sitelerin ilgili bölümüne kendinizin ya da bebeğinizin bilgilerini girip hesapla butonuna tıkladığınızda karşınıza pek çok detay gelir. Ancak bunları yorumlamak için de bilgili kişilerden destek alınması gerekir.

Doğum haritası; kişilerin karakterleri dışında yetenekleri hakkında da bilgi verebilir. Ayrıca güçlü ya da zayıf yönlerden dahi bahseder. Yaşam biçimi, sosyal ilişkiler, aile ilişkileri, kadersel konular, iş ya da eğitim hayatı gibi detaylı bilgileri verebilir. Her kişinin doğum haritası tıpkı parmak izlerinde olduğu gibi özel ve tektir.

Kişilerin geleceği ya da karşısına çıkacak fırsatlar gibi detaylar sunan bu haritanın doğru şekilde yorumlanması son derece önemlidir. Her kişilik farklıdır. Dolayısıyla herkesin haritası da birbirinden farklı şekilde olur. Bebek için doğum haritası hesaplamak istiyorsanız internet üzerinden hizmet sunan yerlere bakabilirsiniz. Bebeğinizin doğum yeri, saati ve tarihi hakkında bilgileri karşı tarafa vermeniz yeterli olur. Ardından geriye haritayı yorumlamak kalır.

Siz de bütün anne, bebek ve çocuk ihtiyaçlarınızı karşılamak adına Kraft Baby ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Kaliteli ürünler sayesinde sorunsuz ve uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

Etiketler: faydalı bilgiler
Temmuz 19, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR